2013年4月30日 星期二

FOC美版d級 KickBack


TRANSFORMERS GENERATIONS DELUXE CLASS
電視遊戲 FALL OF CYBERTRON
KICKBACK

2013年4月17日 星期三

不一樣的JESUS! 黑色的MAURO FIGHTING JC

又1中毒的證明

上年都有留意同好放毒,3A1/6 Fighting JC,,真係好型好吸引,不過要我用過千元買件我唔熟悉的品牌角色玩具,是冇乜可能的 (我真係一向冇留意3A)
近期3A出了1/12 Fighting JC,又有好多同好放毒,得知有散買而價錢都ok,爽快一入!
threeA 1/12ADVENTURE KARTEL
MAURO FIGHTING JC

2013年4月9日 星期二

Metal Build,Build左隻幾唔錯的GUNDAM EXIA

METAL BUILD (Gundam OO Series)
CELESTIAL BEING

GN-001 GUNDAM EXIA / GN-001R3 GUNDAM EXIA REPAIR III